Складані смартфони Samsung Galaxy Z Fold3|Flip3 у центрі подій на Comic Con Ukraine 2021

Косплеї улюблених персонажів, новинки зі світу коміксів, кіно й серіалів, відеоігри й останні технології – усе це про найяскравіший фестиваль Comic Con Ukraine 2021, що тривав у Києві протягом 4 – 5 вересня. І вкотре компанія Samsung Electronics приєдналася до цієї головної для всіх геймерів події року, щоб представити свою найновішу інноваційну продукцію – складані смартфони Galaxy Z Fold3|Flip3, смарт годинники Galaxy Watch4 та навушники Galaxy Buds2, – а також організувати турнір для прихильників гри PUBG Mobile.

У холі артзаводу «Платформа», де відбувся Comic Con Ukraine 2021, було розміщено демозону з дисплеєм, що надавав інформацію про новинки Samsung і можливість оформити передзамовлення у брендових магазинах Samsung Experience Store. Протягом фестивалю понад 1800 осіб ознайомилися з оновленою екосистемою Galaxy та особисто випробували всі її переваги, а ті відвідувачі, що вирішили замовити вподобаний пристрій відразу на Comic Con, отримали подарунки: сертифікат на аксесуари від 3 до 5 тис. грн і страховку на заміну екрана впродовж року та ексклюзивно +1 рік офіційної гарантії від Samsung Experience Store.

Усі охочі також могли долучитися до турніру з PUBG Mobile і на власному досвіді перевірити передові можливості для геймінгу інноваційного Galaxy Z Fold3. Зокрема його революційний гнучкий формфактор, що в складеному стані забезпечує досвід взаємодії як зі звичайним смартфоном, а в розкладеному представляє великий екран, на якому зручно грати в улюблені ігри й дивитися фільми чи серіали. Обидва дисплеї – і зовнішній, і основний – тепер мають частоту оновлення 120 Гц, а потужний 5-нм процесор Snapdragon гарантує найвищу серед смартфонів Galaxy швидкість роботи, що є основним елементом успішного геймінгу. Ці фактори підсилено стереодинаміками з підтримкою технології Dolby Atmos і камерою, вмонтованою під дисплей, – фінальні штрихи, що допомагають із головою зануритися в гру й ні на що не відволікатися. ( Я бы добавила про камеру под дисплеем, так как её действительно не видно во время игры)

За результатами дводенного турніру переможцем став Микита Гавриленко. Саме він отримав головний приз від Samsung Experience Store – складаний смартфон Galaxy Z Fold3. Микиті всього 16 років, однак це його друга участь у змаганнях від Samsung, до того ж він уже знає чотири мови програмування й планує зробити цю сферу своєю основною діяльністю. З таким бекграундом новий щасливий власник Z Fold3 зможе сповна оцінити весь інноваційний функціонал цього унікального девайса, а не тільки його геймінгові характеристики. Так, великий дисплей і вперше у категорії складаних смартфонів підтримка S Pen, надають безліч можливостей, щоб розвинути свою продуктивність і виконувати кілька справ водночас, а потужна батарея подбає про тривалий період автономної роботи.

«Samsung Electronics докладає всіх зусиль, щоб у користувачів залишалися тільки найкращі враження від усіх аспектів взаємодії з девайсами компанії. І ми раді, що нам вдалося продемонструвати потенціал для розваг і дозвілля нового Galaxy Z Fold3 на такому фестивалі, як Comic Con Ukraine 2021», – зазначили у Samsung Electronics.

:

Мобільні пристроїComic Con UkraineGalaxy Z Fold3
Last version finder