Допомагаємо розправити крила: Samsung представляє спеціальну номінацію на конкурсі Bird in Flight Prize ‘20

Завершився конкурс Bird in Flight Prize ’20. Переможцем спеціальній номінації Bird in Flight Prize ’20 від Samsung став український фотограф Сергій Куранов з фотопроектом про спортсменку, чемпіонку світу Аліну Шух.

Уже втретє міжнародний конкурс новаторської фотографії Bird in Flight Prize зібрав неординарних і талановитих авторів для того, щоб вони змогли поділитися своїми унікальними і самобутніми історіями. Для аудиторії конкурс став можливістю подивитися на світ крізь призму нових творчих підходів і новаторських форм сучасного мистецтва. Організатори не ставили перед учасниками вимог щодо тих чи інших методів реалізації творчих задумів, головне – самобутність та оригінальність способів донесення інформації до аудиторії.

Підтримуючи і розділяючи ідеї творчості та свободи самовираження, що червоною ниткою проходять крізь ідею Bird in Flight Prize, Samsung Electronics цьогоріч стала партнером спеціальної номінації, метою якої є підтримка проєків українських авторів.

Переможцем цієї номінації став фотограф Сергій Куранов з проектом «Посмішка чемпіонки світу». На знімках Куранова зображена українська спортсменка, чемпіонка світу Аліна Шух в момент підготовки до Олімпійських ігор.

«Samsung Electronics підтримує творчість в найрізноманітніших його проявах, а фотографія є одним з важливих та значущих видів сучасного мистецтва, здатних створити сильні та резонансні образи та актуалізувати важливі соціальні теми. Ідея цілеспрямованості і наполегливої ​​праці на шляху до мети чітко простежується в роботі переможця спеціальної номінації від Samsung Сергія Куранова — «Посмішка чемпіонки світу». Вірити в перемогу і йти вперед, не дивлячись на труднощі — важливий посил, який може стати натхненням для багатьох, тому ми вирішили відзначити саме цю роботу», — зазначила Наталія Данілець, маркетинг-менеджер департаменту мобільних пристроїв компанії Samsung Electronics Україна.

Переможець номінації отримає приз від партнера премії — фотофлагман від Samsung смартфон Galaxy S20 Ultra, що надає ще більше можливостей для фото: з 100-кратним зумом, режимом «Мультикадр» та функцією зйомки відео з роздільною здатністю 8K, цей смартфон встановив зовсім нові стандарти світу мобільної фотографії. Завдяки поєднанню штучного інтелекту з найбільшим нині оптичним сенсором Samsung, серія Galaxy S20 пропонує абсолютно новий підхід до архітектури камери та допомагає створювати зображення, що не поступаються, а інколи навіть перевищують за якістю фотознімки, зроблені на професійну фототехніку.

:

в УкраїніМобільні пристроїGalaxy S20 UltraSamsung Galaxy S20 Ultra
Last version finder