Samsung Electronics представляє SmartThings Pro та дисплейні технології наступного покоління на виставці InfoComm 2024

Samsung Electronics оголосила про розробку платформи SmartThings Pro та технологій відображення наступного покоління для свого модельного ряду бізнес-дисплеїв digital signage. Цей анонс є частиною участі компанії в InfoComm – найбільшій професійній виставці аудіовізуальної індустрії в Північній Америці, що проходить в Лас-Вегасі з 12 по 14 червня.

Samsung презентує SmartThings Pro – еволюцію платформи SmartThings, але з можливостями для бізнесу; Samsung Color E-Paper – легкий і надтонкий дисплей на основі електронних чорнил та з наднизьким енергоспоживанням; ексклюзивні нові генеративні АІ-функції для інтерактивної дошки (серія WAD); і нову серію Samsung Business TV BED – UHD-телевізор із функціональними можливостями для бізнесу. Ці рішення будуть представлені на виставці InfoComm, а компанія Samsung проведе демонстрації та освітні сесії, щоб підкреслити численні переваги своїх продуктів.

«Ми раді представити різноманітні нові рішення, послуги та продукти на цьогорічній виставці InfoComm», – сказав Чун Хун, виконавчий віцепрезидент підрозділу Visual Display Business компанії Samsung Electronics, – «Спираючись на нашу репутацію лідера у галузі бізнес-дисплеїв, ми хочемо продемонструвати наші найновіші рішення для різноманітних потреб бізнесу на цьому заході».

SmartThings Pro пропонує новий інтелектуальний підхід до бізнес-середовища

SmartThings Pro розширює можливості «розумного дому», додаючи функціонал для бізнесу, тим самим підвищуючи стійкість, автоматизуючи операції та покращуючи загальний досвід ведення бізнесу. Для кращої підтримки В2В-клієнтів, SmartThings Pro пропонує кастомізовані інтерфейси прикладного програмування (API) для безперешкодної інтеграції. Він також оснащений режимом AI Energy – інтелектуальною технологією енергоощадження, яка зменшує споживання енергії на основі яскравості навколишнього середовища, аналізу контенту та виявлення руху. Цей алгоритм доступний для продуктів Samsung, підключених до екосистеми SmartThings Pro.

Крім того, SmartThings Pro дозволяє перевіряти стан підключення різних ІоТ-пристроїв за допомогою зручної інформаційної панелі. Штучний інтелект аналізуватиме підключені пристрої, допомагаючи користувачам ефективніше використовувати свої пристрої та впроваджувати енергоощадні практики.

Крім індивідуальних користувачів, SmartThings Pro також покращить загальну роботу підключених пристроїв у корпоративному середовищі, зокрема дисплеїв SMART Signage, бізнес-дисплеїв, систем кондиціонування повітря, побутових пристроїв тощо. Платформа також допомагає корпоративним клієнтам ефективніше управляти різними факторами навколишнього середовища, як-от температурою, вологістю, освітленням, об’єднуючи різні IoT-пристрої. Також є можливість інтегрувати камери, щоб покращити моніторинг та контроль. Ці функції допоможу автоматизувати щоденні конфігурації та налаштування, що призведуть до більш ефективної та стійкої роботи, знижуючи загальні витрати бізнесу.

Багато партнерів Samsung вже планують використовувати доступні API:

  • Cisco продемонструє інтеграцію API з власними відеопристроями на виставці InfoComm і покаже, як інтегрувати їх з Webex Control Hub для масштабованого розгортання.
  • Aqara покращить досвід перебування у «розумних» готелях.
  • Quividi створить аналітичне рішення для роздрібної торгівлі за допомогою свого онлайн-центру обробки даних VidiCenter у партнерстві із Samsung.

«За допомогою SmartThings Pro ми продовжимо вдосконалювати рішення ІоТ-пристроїв для B2B-сегменту», – сказав Чанву Пак, виконавчий віцепрезидент Samsung Electronics. «Наші індивідуальні рішення підвищують продуктивність дисплеїв у багатоквартирних будинках, житлових приміщеннях, громадських установах, як-от школи, і комерційних приміщеннях – магазини, готелі та офіси. SmartThings не лише підвищить продуктивність клієнтів, але й знизить витрати».

Color E-Paper: Надзвичайно ефективний, легкий і тонкий дисплей для бізнесу

Samsung вперше представить на виставці InfoComm свій дисплей з наднизьким енергоспоживанням –  Samsung Color E-Paper (модель EMDX). Завдяки безшовному поєднанню цифрових чорнил з інноваційною технологією повноколірного електронного паперу, ця нова вивіска може замінити аналогові або паперові рекламні матеріали.

Новий продукт пропонує більш екологічну альтернативу традиційним методам просування, забезпечуючи при цьому високу видимість контенту, необхідний для бізнесу. Samsung Color E-Paper працює при 0,00 Вт1 при відображенні статичного зображення і споживає значно менше енергії, ніж традиційні бізнес-дисплеї при зміні зображень. Крім того, менеджери можуть дистанційно керувати Color E-Paper, встановивши розклад для енергоощадження за допомогою автоматичного часу пробудження і сну.

32-дюймовий екран має роздільну здатність QHD (2,560 x 1,440) і 60 000 кольорів (6 кольорів на піксель: червоний, жовтий, зелений, синій, білий і чорний). Важить всього лиш 2,9 кг, а його ширина 17,9 мм2. Його можна легко встановити в різних місцях, як-от повісити на стіну, поставити на стіл або підвісити до стелі, без додаткових кріплень. Така гнучкість дозволяє компаніям і рекламодавцям розгортати Color E-Paper в різних місцях для ефективного залучення аудиторії, знижуючи при цьому операційні витрати.

Samsung Color E-Paper працює на основі спеціального мобільного застосунку3, який дозволяє користувачам легко створювати або змінювати контент. Він також підтримує рішення Samsung VXT, що дозволяє здійснювати моніторинг у реальному часі та віддалено керувати дисплеєм. VXT CMS Canvas також пропонує різноманітні шаблони, оптимізовані для дисплеїв E-paper, що полегшує створення контенту.

Для заряджання та передачі даних Color E-Paper має два порти USB-C і підтримує Wi-Fi та Bluetooth. Дисплей також має 8 ГБ пам’яті для зберігання контенту та змінні рамки4. Дисплей також обладнано кріпленням VESA5.

Color E-Paper використовує інноваційну технологію E Ink Spectra 6™ – революційне колірне рішення, розроблене для реклами в магазинах, внутрішніх вивісок і заміни паперових плакатів. Панель має розширений колірний спектр і вдосконалений алгоритм передачі кольору для покращення маркетингових та рекламних показників.

«Ми раді оголосити про наше партнерство із Samsung, щоб представити інноваційний 32-дюймовий E Ink Spectra 6 на ринку бізнес-дисплеїв», – сказав доктор FY Gan, президент E Ink Holdings. «Об’єднавши передову технологію кольорового електронного паперу E Ink з досвідом Samsung у сфері бізнес-дисплеїв, ми готові запропонувати кольорові дисплеї з низьким енергоспоживанням, які зроблять революцію у галузі цифрових вивісок».

Інтерактивна дошка: Можливості штучного інтелекту підвищать ефективність навчання

Інтерактивну дошку (серія WAD) урочисто представлять на виставці InfoComm з новими функціями, що мають можливості генеративного штучного інтелекту.

Нові АІ-функції: автоматична транскрипція усних уроків та створення конспектів, які виділяють основні тези заняття. Аналізуючи транскрипцію голосу вчителя, письмовий матеріал на дисплеї та завантажені навчальні матеріали, штучний інтелект зможе генерувати вікторини для учнів. Також, штучний інтелект навчатиметься на контенті для кращої персоналізації.

Крім того, завдяки співпраці з компанією Merlyn Mind, що спеціалізується на освітніх технологіях, дошку буде оснащено технологією розпізнавання голосу, оптимізованою для освітнього середовища. Це спростить керування інтерактивним дисплеєм і допоможе адаптувати його функції до навчальних програм конкретних шкіл.

«Ми раді співпрацювати із Samsung Electronics, світовим лідером у галузі освітніх технологій та інновацій», – сказав доктор Сатья Нітта, генеральний директор Merlyn Mind. «Samsung має довгу історію впровадження передових технологій у навчальні заклади, починаючи з Chromebook понад десять років тому. Разом ми продовжимо інтегрувати наш спеціально розроблений штучний інтелект для освіти, щоб створити більш захопливе та ефективне навчальне середовище».

Ці можливості будуть доступні для всіх трьох моделей різних розмірів наприкінці року.

Samsung Business TV BED: Виняткова якість зображення з гнучкими функціональними можливостями

На виставці InfoComm компанія Samsung також представить серію Samsung Business TV BED, що пропонує якість зображення UHD та гнучку функціональність. Доступний у різних розмірах6 – 43, 50, 55, 60, 65, 70, 75 або 85 дюймів – телевізор пасуватиме до будь-якого простору, що робить його оптимальним вибором для покращення стилю та функціональності різних середовищ. Це рішення відповідає потребам таких секторів, як ресторанний бізнес, освіта, малі/домашні офіси та інші малі підприємства.

Запуск по всьому світу в третьому кварталі7 дозволить компаніям використовувати застосунок Samsung Business TV App, доступний на пристроях Android або iOS, щоб дистанційно керувати контентом. Телевізор також підтримує SmartThings Pro і Samsung VXT, задовольняючи широкий спектр бізнес-потреб і забезпечуючи реалістичну чіткість, завдяки якості зображення 4K.

1Вимірювання потужності базується на стандартах IEC 62301. Відповідно до стандартів, значення округляється до другого знаку після коми, а середня потужність нижче 0,005 Вт вказується як 0,00 Вт.
2Технічні характеристики засновані на внутрішньому тестуванні перед презентацією. Остаточні характеристики можуть бути змінені.
3Застосунок доступний на Android та iOS.
4Рамка продається окремо
5Асоціація стандартів відеоелектроніки
6Доступність розмірів залежить від регіону.
7Конкретні терміни надходження залежать від країни.

:

Рішення для бізнесуТВ та Аудіоb2bColor E-Paperdigital signageInfoCommSamsung Business TV BEDSmartThings Pro
Last version finder