The Frame від Samsung популяризує нові способи взаємодії з мистецтвом на виставці Art Basel у Базелі

Samsung Electronics представить свою лінійку дисплеїв The Frame на Art Basel у Базелі 2024, ставши першим офіційним партнером виставки у сегменті візуальних дисплеїв. Цьогорічна виставка проходитиме з 13 по 16 червня у виставковому центрі Messe Basel у Базелі, Швейцарія.

Заснований 1970 року галеристами з Базеля, Art Basel сьогодні організовує провідні світові виставки сучасного мистецтва, які проходять у Базелі, Маямі-Біч, Гонконгу та Парижі. У 2024 році Art Basel об’єднає 285 провідних міжнародних галерей з 40 країн світу, щоб представити мистецькі роботи найвищої якості у всіх медіа – від живопису та скульптури до фотографії та цифрових робіт – від митців-піонерів модерну початку ХХ століття до молодих сучасних практиків. Art Basel вкотре підтвердить свою безпрецедентну позицію платформи для відкриттів і зустрічей, які стимулюють розвиток світу мистецтва.

На виставці Art Basel компанія Samsung створила Samsung The Frame Lounge, ексклюзивний стенд lifestyle-телевізора The Frame, у рамках концепції «Новий спосіб для дослідження мистецтва». Телевізори The Frame встановлені як всередині, так і зовні спеціального лаунжу, й будуть функціонувати протягом усієї виставки, щоб представити відвідувачам різноманітні яскраві враження.

«Ставши першим офіційним партнером Art Basel у Базелі, The Frame ще більше зарекомендував себе як lifestyle-телевізор, який спадає на думку, коли йдеться про відображення мистецтва у цифровому форматі», – сказав Чеолгі Кім, виконавчий віцепрезидент Visual Display Business компанії Samsung Electronics. «Ми плануємо надавати більше можливостей для перегляду цифрового мистецтва за допомогою The Frame, сприяючи розширенню мистецької екосистеми та долаючи межі технологічної інтеграції в мистецькому світі».

Крім того, Samsung створила ексклюзивну стіну The Frame Wall, на якій розмістили 14 телевізорів The Frame, що демонструють витвори мистецтва з винятковою якістю зображення QLED 4K. Усередині павільйону в Highlight Zone представлено широкий спектр знаменитих витворів мистецтва, що доступні в Samsung Art Store, а інтерактивний простір Find The Frame Zone дозволяє відвідувачам шукати телевізор The Frame серед реальних картин.

Протягом двох днів у The Frame Lounge також відбудуться дві дискусії в прямому етері (під назвою The Frame & Chat), які проведе Дар’я Бріт Грін, кураторка платформи для підписки на цифрові витвори мистецтва Samsung Art Store. Перше інтерв’ю – з Анжел Сіян-Ле, директором Art Basel Hong Kong (11 червня), а друге – з Ірен Кім, керівником відділу по роботі з VIP-персонами, членом правління Art Basel (12 червня). Відвідувачі зможуть почути думки цих двох лідерів стосовно тенденції в мистецтві та ключові моменти виставки, а також дізнатися більше про сенс і цілі співпраці з The Frame.

Крім того, щоб відсвяткувати те, що The Frame став першим офіційним технологічним партнером Art Basel, Samsung організовує сесію за участі інфлюенсерів, серед яких Фріц Проктор та Женева Вандерзейл, що дасть їм можливість оглянути виставку та розгледіти мистецтво на The Frame.

The Frame був розроблений з акцентом на мистецтво. Коли телевізор не використовується, його можна перетворити на домашній декор, демонструючи витвори мистецтва або фотографії на преміальному QLED-екрані з роздільною здатністю 4K. А завдяки матовому екрану користувачі можуть милуватися мистецтвом навіть у світлих кімнатах, що робить його ще більш схожим на справжній витвір мистецтва. Завдяки Samsung Art Store користувачі з передплатою мають доступ до більш ніж 2 500 витворів мистецтва відомих художників, музеїв і лідерів індустрії з усього світу.

 

 
Про Art Basel
Заснована 1970 року галеристами з Базеля, Art Basel організовує провідні світові виставки сучасного мистецтва в Базелі, Маямі-Біч, Гонконгу та Парижі. Кожна виставка, визначена містом проведення, є унікальною, що відображається в галереях-учасницях, представлених роботах та змісті паралельних програм, які створюються у співпраці з місцевими інституціями для кожної виставки. Діяльність Art Basel вийшла за межі мистецьких виставок завдяки новим цифровим платформам та ініціативам, таким як Art Basel та UBS Global Art Market Report. Глобальний медіа-партнер Art Basel – The Financial Times. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт artbasel.com.

:

ТВ та АудіоArt BaselThe Frame
Last version finder