Samsung об’єднується з Disney та Pixar для просування Bespoke AI у новому відеоролику, присвяченому виходу анімаційного фільму “Думками навиворіт 2”

Перебирання брудної білизни може додати трохи стресу – подумайте про розділення кольорів, дорослого та дитячого одягу, читання та інтерпретацію етикеток з догляду, вибір різних пральних засобів та пом’якшувачів для тканин – саме тому цей процес часто викликає невдоволення у багатьох із нас.

У новому рекламному ролику Samsung демонструє, як Bespoke AI допомагає позбутися розчарувань від повсякденних домашніх клопотів. Відео створили у співпраці з Disney та Pixar, а саме з героями анімаційного фільму “Думками навиворіт 2”, який буде доступний до перегляду в кінотеатрах України з 13 червня.1

Відеоролик показує емоційні американські гірки, яких можна уникнути, обравши пральну машину Samsung Bespoke AI з такими функціями, як-от AI EcoBubble™.2 “Думками навиворіт 2” представляє нові емоції – тривогу, збентеження, нудьгу та заздрість – коли головній героїні Райлі виповнюється 13 років і вона стикається з наступним етапом життєвих випробувань.

“Співпраця з Disney і Pixar в анімаційному фільмі “Думками навиворіт 2″ була надзвичайно цікавою, оскільки ми змогли знайти нові способи сторітелінгу”, – сказала Джинні Юнг, віцепрезидентка Samsung Electronics, і додала: “Ми продовжимо розповідати споживачам про переваги Bespoke AI, які допомагають піклуватися про їхні різноманітні емоції”.

У процесі підготовки до виходу анімаційного фільму “Думками навиворіт 2” в український прокат 13 червня, відеоролик кампанії буде розміщено у соцмережах компанії Samsung Electronics Україна.

Про фільм “Думками Навиворіт 2”

У анімаційному фільмі Disney та Pixar “Думками навиворіт 2” ми повертаємося у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Смуток, Гнів, Страх і Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли з’являються Тривога, Заздрість, Нудьга і Збентеження. Актори дубляжу: Емі Полер, Майя Гоук, Кенсінгтон Таллман, Лайза Лапіра, Тоні Хейл, Льюїс Блек, Філліс Сміт, Айо Едебірі, Лілімар, Грейс Лу, Сумайя Нуріддін-Грін, Адель Екзархопулос, Дайан Лейн, Кайл Маклахлан, Пол Волтер Хаузер та Іветт Ніколь Браун. Режисер анімаційного фільму “Думками навиворіт 2” Келсі Манн, продюсер – Марк Нільсен, а виконавчі продюсери – Піт Доктер, Джонас Рівера та Ден Скенлон. Анімаційний фільм створено за сценарієм Меґ ЛеФов і Дейва Голстейна та оповіданням Манна і ЛеФов. Новий повнометражний анімаційний фільм з музичним супроводом Андреа Дацман в українському прокаті з 13 червня 2024 року.

1Дата виходу “Думками навиворіт 2” може відрізнятися залежно від країни.
2Функції виявлення та визначення AI EcoBubble™ доступні лише для циклів прання та сушіння AI Wash & Dry™ і прання постільної білизни і ґрунтуються на наших моделях глибокого навчання, які навчаються на попередньо визначеному наборі даних, і можуть давати неточні або неправильні результати. Час від часу до наших моделей навчання можуть додаватися нові набори даних, щоб підвищити їхню точність.

:

Побутова технікаAI EcoBubbleBESPOKE AIДумками навиворіт 2
Last version finder