Galaxy AI з’явиться на новому годиннику Galaxy Watch: ще більше мотивації на шляху до здорового способу життя

На початку цього року Samsung відкрила еру мобільного штучного інтелекту, випустивши серію Galaxy S24. Компанія зобов’язалась впроваджувати Galaxy AI1 на ще більше пристроїв. Дотримуючись цієї обіцянки, Samsung додає Galaxy AI в годинники Galaxy Watch, покращуючи його популярні функції, пов’язані зі здоров’ям. Поєднуючи АІ-технологію із застосунком Samsung Health, Samsung знаходиться на шляху до створення одних з найбільш персоналізованих і безпечних сервісів для моніторингу здоров’я.

Розширений інструмент для більш цілісного розуміння та мотивації

Компанія Samsung поставила собі за мету створити передові технології для здорового способу життя та гарного самопочуття, почавши з використання значущих і практичних даних, які допоможуть вам краще зрозуміти стан вашого здоров’я. Завдяки поєднанню Galaxy AI з Samsung Health, нові оздоровчі функції нададуть вам більш повну інформацію про стан вашого здоров’я, а також мотиваційні заохочення, які допоможуть вам покращити ваше щоденне самопочуття. За допомогою Energy Score2 ви краще розумітимете стан вашого здоров’я, завдяки комбінованому аналізу особистих показників, зокрема середню тривалість сну, стабільність тривалості сну, послідовність часу засинання/прокидання, час сну, активність попереднього дня, частоту серцевих скорочень уві сні та варіабельність серцевого ритму3, які допоможуть вам розпочати день з чистого аркуша. Крім того, Wellness Tips4 допоможе досягти ваших особистих цілей для здоровішого способу життя, запропонувавши ідеї, мотиваційні поради та рекомендації, засновані на конкретній меті, яку ви прагнете досягти.

Підвищена точність та надійність

Точні та всебічні показники стану здоров’я – основа для найкращого інтелектуального досвіду в галузі охорони здоров’я. Вдосконалені алгоритми та інструменти для відстеження стану здоров’я забезпечать більш цілісну, персоналізовану та дієву інформацію в поєднанні зі штучним інтелектом. Оскільки міцне здоров’я та гарне самопочуття починається зі сну, Samsung удосконалює алгоритм штучного інтелекту для сну, щоб забезпечити користувачів більш поглибленою інформацією про сон. Нещодавно додані індикатори сну для Sleep Insights надаватимуть вам детальніший і точніший аналіз якості сну, щоб ви могли краще зрозуміти свою поведінку під час сну й сформувати кращі звички. Ці додаткові показники включають рухливість під час сну, порушення сну, частоту серцевих скорочень, частоту дихання на додаток до раніше підтримуваних показників, як-от години хропіння, рівень кисню в крові та цикл сну.

Нові фітнес-функції пропонують інтелектуальні та легкі вимірювання фізичних можливостей для більш індивідуального тренування, які традиційно забезпечуються високотехнологічним обладнанням. На додаток до п’яти рівнів інтенсивності бігу в персональній зоні здоров’я, нові детальні показники аеробного порогу (AT) / анаеробного порогу (AnT)5 зони частоти серцевих скорочень підтримують ефективний біг, а також швидко аналізують ефективність тренувань. Крім того, велосипедисти можуть легко розрахувати показники функціональної порогової потужності (FTP) всього за 10 хвилин6 і тренуватися як професіонали, використовуючи персоналізований індекс потужності, заснований на аналізі даних за допомогою штучного інтелекту, щоб досягти максимальної продуктивності. Інструменти фітнес-трекінгу допоможуть вам відстежувати тренування і прогрес ще зручніше. З новою програмою тренуваньWorkout Routine комбінуйте різні вправи для персоналізованого тренування та плавно переходьте до наступної вправи без зупинки. Залишайтеся мотивованими та відстежуйте свій прогрес під час бігу або їзди на велосипеді за допомогою функції Race7, яка порівнює поточні та минулі результати на тих самих маршрутах.

«Розширюючи можливості Galaxy AI в нашій екосистемі, ми прагнемо відкрити нові можливості завдяки оптимізованому та взаємопов’язаному досвіду, який пропонує користувачам більше розуміння та персоналізацію», – сказав Джунхо Парк (Junho Park), віцепрезидент і керівник групи планування продуктів екосистеми Galaxy, MX Business компанії Samsung Electronics. «Впровадження Galaxy AI в Galaxy Watch – це лише початок цього процесу, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість продемонструвати ще більше інтеграцій у нашому портфоліо Galaxy найближчим часом».

Ці нові функції будуть доступні в наступній лінійці Galaxy Watch з оновленням One UI 6 Watch, що вийде пізніше цього року. Обмежена кількість користувачів Galaxy Watch матиме ранній доступ до бета-тестування8, починаючи з червня. Це лише невелика частина того, що ми підготували для наших користувачів, і ми не можемо дочекатися, щоб показати повну потужність Galaxy AI, інтегрованого з передовими апаратними оновленнями, які з’являться в новій серії Galaxy Watch. Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнаватися про все першими.

1 Для використання деяких функцій Samsung AI може знадобитися вхід до облікового запису Samsung. Компанія Samsung не дає жодних обіцянок, запевнень або гарантій щодо точності, повноти або надійності результатів, які надаються функціями штучного інтелекту. Доступність функцій Galaxy AI може залежати від моделі пристрою. Функції Galaxy AI надаватимуться безкоштовно до кінця 2025 року на підтримуваних пристроях Samsung Galaxy. Для функцій штучного інтелекту, що надаються третіми сторонами, можуть застосовуватися інші умови.

2 Призначено лише для загального самопочуття та фітнесу. Доступно на телефонах Android (ОС Android 10 або новішої версії) і вимагає наявності застосунку Samsung Health (v6.27 або новішої версії). Потрібен вхід в обліковий запис Samsung. Для перевірки Energy Score дані про стан здоров’я, що відстежуються з Galaxy Watch (Galaxy Watch4 або новіша серія Galaxy Watch), мають бути синхронізовані із застосунком Samsung Health. Потрібні щонайменше дані про активність і сон за попередній день, а також дані про частоту серцевих скорочень під час сну.

3 Не призначено для заміни традиційних методів діагностики або лікування.

4 Доступно на телефонах Android (OS Android 10 або новішої версії) і потребує застосунку Samsung Health (v6.27 або новішої версії). Потрібен вхід в обліковий запис Samsung. Не призначено для використання у виявленні, діагностиці, лікуванні будь-яких захворювань. Результат призначений лише для особистого ознайомлення. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем.

5 Персоналізація зони серцевого ритму ввімкнена, якщо ви вибрали бігову активність на вулиці. Потрібно постійно бігти понад 10 хвилин зі швидкістю 4 км/год або швидше.

6 Щоб виміряти персоналізований FTP, смартфон Galaxy необхідно підключити до вимірювача потужності. Щоб розрахувати більш точний показник FTP, необхідно підключити до смартфона годинник Galaxy Watch. FTP розраховується автоматично, коли поїздка на велосипеді відбувається на середньому або високому рівні інтенсивності протягом більше 4 хвилин, а вимірювач потужності велосипеда прикріплений до вашого велосипеда. Завдяки машинному навчанню, чим більше користувачів їздять на велосипеді, тим точніші та персоналізованіші значення FTP будуть розраховані. Вимірювач потужності на велосипеді продається окремо. Середній показник тривалості аналізу FTP на професійному обладнанні становить до 1 години.

7 Race доступний лише для бігу на вулиці та їзди на велосипеді на відкритому повітрі. Для порівняльних вимірювань необхідно бігти по тому ж шляху, що і попередньо згенерований. Користувачі можуть порівняти, вибравши один з рекордів за період до 14 днів тому. Порівняння рекордів через Race доступне лише тоді, коли ви стартуєте з того ж місця, що й попередній рекорд. Якщо точки старту відрізняються, запис буде автоматично переведено в режим забігу.

8 Бета-версія One UI 6 Watch Beta буде доступна для користувачів Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch6 і Galaxy Watch6 Classic у США та Кореї через застосунок Samsung Members.

:

Мобільні пристроїПресрелізиGalaxy AIGalaxy WatchOne UI
Last version finder