FANCON – фестиваль сучасної попкультури: відвідайте стенд Samsung та отримайте можливість виграти сертифікат на 10 тис. грн та смартфон Galaxy S24 Ultra

Samsung Electronics Україна запрошує всіх охочих узяти участь в Galaxy Quest та змаганнях PUBG Mobile, що проходитимуть у рамках FANCON – фестивалю для фанатів фільмів і серіалів, аніме та манґи, комп’ютерних ігор і креативних індустрій. Відвідувачі стенда Samsung зможуть ознайомитися не лише з новими пристроями та технологією штучного інтелекту Galaxy AI, але й виграти цінні призи – новий флагман Galaxy S24 Ultra або 10 тис. грн на покупку в Samsung Experience Store.

Для участі у квесті необхідно 8 або 9 червня зареєструватися та взяти спеціальну карту учасника зоні Samsung у Міжнародному Виставковому Центрі та пройти всі завдання.

Відвідувачі заходу зможуть протестувати флагмани Samsung Galaxy S24 та пройти захопливий квест у форматі інтерактивних розваг: шукати відповіді за допомогою Circle to Search, пограти в ігри, виставити світло для фотозони за допомогою застосунку SmartThings та відредагувати світлини за допомогою штучного інтелекту Galaxy AI.

Як узяти участь у розіграші

  1. Завітати на МВЦ та знайти стенд Samsung
  2. Отримати персональну картку учасника
  3. Пройти квести та отримати відмітки на карті
  4. Відсканувати QR-код та зареєструватися на сайті

Сертифікат на 10 тис. грн на покупку в Samsung Experience Store буде розіграно рандомно серед тих, хто зареєструється на сайті.

Крім того, всі відвідувачі зможуть позмагатися в PUBG Mobile на нових пристроях Galaxy. Змагання проходитимуть протягом двох днів у кілька етапів, а фінальні битви відбуватимуться наприкінці кожного дня фестивалю, переможці яких отримають новенькі Galaxy S24 Ultra.

Завітайте на сторінки соцмереж Samsung Electronics Україна та отримайте можливість виграти квитки на фестиваль FANCON.

Про FANCON

FANCON — фестиваль сучасної попкультури, який роблять фанати для фанатів. Цього року на заході будуть тематичні локації для яскравих фото та спілкування, зустрічі з українськими та світовими авторами фентезі, презентації та турніри для фанатів відеоігор, прем’єра нового симфонічного концерту від LUMOS Orchestra.

Фестиваль відбудеться на території Міжнародного Виставкового Центру (Київ, Броварський пр-т, 15).

:

в УкраїніМобільні пристроїFANCONGalaxy AIGalaxy S24 UltraPUBGSamsung Electronics Україна
Last version finder