«One Samsung» – рішення та інновації для бізнесу: Samsung Electronics Україна стала партнером Українського Будівельного Конгресу

Компанія Samsung Electronics Україна стала партнером другого Українського Будівельного Конгресу, який відбудеться 15 та 16 травня у КВЦ «Парковий» в Києві. Цього року конгрес значно масштабувався, об’єднав українську владу, бізнес, громадські організації й структури та стане майданчиком для проведення ряду заходів міжнародних та українських організацій.

Програма заходу складатиметься з дискусійних панелей, виступів та презентацій експертів із різних напрямків. Крім того, відбудуться власні заходи Асоціації малих міст України, що збере 200 голів громад та презентує платформу «Супермаркет рішень для громад», надасть можливість бізнесу вийти на муніципальний ринок, Асоціації ветеранів АТО, учасники якої обговорять тему ветеранського підприємництва, а також заходи Спілки фахівців з нерухомості та Міжнародної бізнес-спільноти Board.

Сергій Турко, продакт-менеджер компанії Samsung Electronics Україна, розкаже про рішення та інновації для бізнесу «One Samsung» – енергоощадження в побутовій та кліматичній техніці, екосистему розумного будинку SmartThings та систему диспетчеризації b.IoT.

SmartThings – платформа, що дозволяє керувати не тільки побутовою технікою, а й створювати автоматичні сценарії контролю та експлуатації систем освітлення, опалення та кондиціювання, а також заощаджувати електроенергію.

Samsung b.IoT – це система менеджменту, що допомагає оптимізувати ефективність та роботу обладнання. Завдяки продуктам кондиціонування повітря Samsung, що оптимізовані під різні потреби, і диференційованим рішенням інтеграції керування, можна підтримувати бажану температуру у приміщенні та економити електроенергію.

Конгрес традиційно стане майданчиком для конструктивного діалогу, обміну думками та ідеями між владою, девелоперами, архітекторами, будівельниками, виробниками будівельних матеріалів, громадським сектором та іншими учасниками галузі.

Крім того, у рамках конгресу оголосять переможців та проведуть церемонію нагородження незалежної будівельної премії «ТВОРЕЦЬ РОКУ – 2024».

Нагороди отримають компанії, галузеві фахівці та проєкти в 15 номінаціях у таких категоріях, як-от «Будівництво», «Архітектура», «Бізнес в будівельній сфері».

Повний перелік номінацій доступний на сайті премії.

Ознайомитись з програмою та спікерами можна на сайті https://www.ubc-ua.info/.

:

в УкраїніРішення для бізнесуSmartThings
Last version finder