One UI 6.1: Мільйони європейців користуються можливостями Galaxy AI на ще більшій кількості пристроїв

У лютому Samsung Electronics оголосила, що функції штучного інтелекту Galaxy, які спочатку були запущені на флагманських продуктах S24, будуть доступні на більшій кількості пристроїв Galaxy завдяки новому оновленню One UI 6.1. Оновлення стало доступним для серії Galaxy S23, S23 FE, Fold5, Flip5 і Tab S9.

З моменту запуску Samsung відзначає, що 8,8 мільйона користувачів оновили свої пристрої та активно використовують функції Galaxy AI. Показники використання зростають щодня, і до кінця 2024 року Samsung планує, що понад 100 мільйонів користувачів по всьому світу будуть користуватися функціями штучного інтелекту Galaxy AI.

Завдяки тому, що все більше користувачів Galaxy тепер можуть скористатися перевагами функцій штучного інтелекту Galaxy AI, які покращують комунікацію, користувачі вже мають своїх фаворитів, коли справа доходить до набору доступних функцій. Найчастіше використовуються такі функції Galaxy AI, як-от Live Translate, Transcript Assist, Chat Assist, а також Circle to Search від Google.1

Майже 75% користувачів Galaxy Fold5, 80% користувачів S23 Ultra і майже 65% користувачів Tab S9 у Європі завантажили оновлення One UI 6.1, що робить його одним з найпопулярніших оновлень програмного забезпечення Samsung.

У квітні цього року Samsung оголошує про успіх першого етапу впровадження One UI 6.1, у рамках якого Galaxy AI буде доступний на ще більшій кількості смартфонів і планшетів Galaxy. Починаючи з травня, технологія буде поширюватися на серію Galaxy S22, складні смартфони Galaxy Fold4 і Galaxy Flip4, а також планшети серії Galaxy Tab S8.

Щоб дізнатися більше про Galaxy AI, відвідайте вебсайти: Samsung Newsroom та Samsung.com/ua.

:

Мобільні пристроїGalaxy AIOne UI
Last version finder