[Інфографіка] Шлях інновацій: Samsung Signage – лідер світового ринку 15 років поспіль

Samsung Electronics закріпила свою позицію світового лідера на ринку комерційних дисплеїв, утримуючи найбільшу частку світового ринку вже 15 років поспіль.1

Вийшовши на ринок комерційних дисплеїв з повноцінною системою B2B-дисплеїв у 2008 році, Samsung продовжує творити історію дисплейних рішень Digital Signage завдяки послідовним технологічним інноваціям та лідерству на ринку.

Компанія Samsung почала з досягнення першого місця за часткою світового ринку комерційних дисплейних рішень у 2009 році. Потім у 2012 році Samsung відкрив епоху LCD-дисплеїв, представивши дві прозорі LCD-моделі. У 2017 році був представлений перший у світі кінотеатральний світлодіодний екран Onyx, який став новим стандартом для кінотеатрів із неймовірною якістю зображення та безмежною контрастністю.

Понад півтора десятиліття «першопрохідців» призвели до незліченних проривів у сфері дисплейних рішень. Перший у світі модульний дисплей The Wall, представлений у 2018 році, легко регулюється та трансформується, розширюючи сферу застосування екранів до різних просторів, таких як художні музеї та універмаги.

Оскільки попит на імерсивний контент зростав, у 2023 році Samsung створив нову версію The Wall спеціально для віртуальних продакшн-студій. Завдяки бездоганній якості зображення вона долає виклики, пов’язані зі знімальними майданчиками, і призводить до скорочення часу та витрат на виробництво. The Wall для віртуального виробництва продовжує змінювати ландшафт створення контенту завдяки першокласному кастомізованому рішенню.

Погляньмо на шлях екранів Samsung Signage, які вже 15 років поспіль зміцнює свою позицію №1 у світі2 завдяки інноваційним технологіям відображення.

1, 2 Звіт Omdia за 4 квартал 2023 року; на основі обсягу продажів. Примітка: без урахування споживчих телевізорів.

:

Інфографікаdigital signage
Last version finder