Samsung Electronics – партнер конкурсу молодих дизайнерів Get Me 2 the Top 2020/2021

Компанія Samsung Electronics стала одним із партнерів конкурсу молодих спеціалістів Get Me 2 the Top, що фокусується на інтер’єрному дизайні. Престижний захід організовує в Україні The Society of British and International Design Ukraine (SBID) з 2016 року . Окрім популяризації українського дизайну та просування прогресивних ідей, конкурс має на меті підтримати молоді таланти на початку їхнього творчого шляху.

У Get Me 2 the Top можуть брати участь студенти останніх курсів українських ВНЗ (напрям навчання – дизайн інтер’єру або архітектура) або випускники (не більш як два роки після закінчення ВНЗ). Вони змагатимуться в різних категоріях, кожна з яких має чітко окреслене технічне завдання. Компанія Samsung Electronics стала партнером у категорії Private Space, в рамках якої конкурсанти розроблятимуть дизайн апартаментів. Однією з умов є використання в проєкті дизайнерського телевізора Samsung The Frame.

Телевізор The Frame є яскравим представником лайфстайл-лінійки Samsung. Унікальною особливістю, що робить його стильним і елегантним доповненням інтер’єру, є режим «Мистецтво»: у вимкненому стані пристрій може демонструвати на екрані артроботи найвідоміших художників і фотографів світу. Оскільки його цільовою аудиторією є молодь, саме молоді дизайнери, як ніхто інші, здатні вдало інтегрувати його в домашній простір.

Оцінювання відбуватиметься в два етапи українським та британським журі, що складається з визнаних фахівців у галузі дизайну. На фіналістів чекають різноманітні призи та освітні можливості від партнерів (як-от подорож до Італії на виробництво Poliform LAB, стажування у девелопера St. Sophia Homes у Києві тощо), а також головний приз для переможця – шість місяців оплачуваного стажування в британській архітектурній компанії Jestico+Whiles.

Прийняти участь у конкурсі можна до 10 січня 2021 року. Імена фіналістів стануть відомі 10 лютого 2021 року, а переможців оголосять 19 березня 2021 року.

SBID Ukraine  є професійною організацією, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер’єру у Великій Британії та представляє співтовариство професіоналів в області дизайну зі 46 країн світу.

:

в УкраїніТВ та АудіоSamsung The FrameThe Frame
Last version finder