Samsung Electronics розширює лінійку Bespoke, анонсуючи холодильник Bespoke French Door та іншу побутову техніку

Samsung Electronics анонсує вихід першого холодильника Bespoke у моделі French Door, який було представлено на CES 2022. У такий спосіб компанія застосовує концепцію Bespoke до майже всіх основних типів холодильників, що продаються у світі.

Новий Bespoke French Door, доступний у три- й чотиридверних варіантах, в також у форматі Family Hub, що доповнює лінійку Samsung Bespoke. На CES 2022 Samsung представила цілісний комплекс техніки Bespoke, зокрема такі нові пристрої, як вертикальний бездротовий пилосос Bespoke Jet™ та пральну й сушильну машини Bespoke, застосовуючи концепцію Bespoke для більшої частини техніки для дому.

Нова лінійка втілює в собі все найкраще від Samsung, поєднуючи кастомний дизайн із унікальними технологіями, що надихають на новий спосіб життя. Холодильник Bespoke та набір іншої техніки для кухні (посудомийні машини, плити й мікрохвильові печі в білому, синьому чи зеленому кольорах) допоможуть користувачам персоналізувати інтер’єр відповідно до свого стилю. Що стосується інших частин оселі, Bespoke Jet™ ефективно й елегантно очистить вітальню, а пральна й сушильна машини Bespoke подбають про розумний і легкий догляд за одягом.

«Концепцію Bespoke було розроблено не тільки для кухні. Ми переконані, що потрібно надавати споживачам можливість кастомізувати весь свій дім відповідно до вимог їхнього способу життя. Завдяки значущим інноваціям та технологіям Samsung розширення цієї лінійки дасть змогу облаштувати такий житловий простір, який по-справжньому відображатиме смаки й естетичні вподобання користувачів», – зазначив Лі Канхьоп, виконавчий віцепрезидент і керівник напряму продажів та маркетингу, підрозділ побутової техніки Samsung Electronics.

Холодильник BespokeFrenchDoor

Samsung Bespoke French Door представлено в різних розмірах, конфігураціях і кольорах, пропонуючи можливість кастомізувати та обрати витончені передні панелі для одного із найпопулярніших серед споживачів типу холодильників. Це останнє доповнення лінійки Bespoke (що включає в себе моделі Bespoke 4-Door Flex™, Bespoke 2-Door Bottom Freezer та Bespoke 1-Door Flex Column) гарантує, що кожна сім’я зможе вибрати саме той холодильник Bespoke, який якнайкраще відповідатиме її потребам. Bespoke French Door буде доступний у три- й чотиридверних конфігураціях (для моделей і в стандартному, і в зменшеному розмірах) і матиме опції оновленого Family Hub™ 2022 року.

Bespoke French Door пропонує безліч комбінацій фасадів завдяки вибору з 12 кольорів і двох покриттів (сталь і скло). Для скляного покриття доступні такі нові відтінки, як білий, сірий, рожевий, вугільний, блакитний, мандариновий і сонячний; а для сталевого – тосканський, матово-чорний, темно-синій, смарагдово-зелений та нержавіюча сталь.

Холодильник Bespoke French Door оснащено останніми інноваціями Samsung, надаючи кращі можливості для зберігання й охолодження продуктів. Відділи Beverage Center™ та Dual Auto Ice Maker забезпечують швидкий доступ до прохолодних напоїв, а технологія FlexZone™ підтримує оптимальну температуру, гарантуючи свіжість продуктів.

Низка розумних функцій Family Hub™ створить на кухні середовище для розваг і допоможе всім членам родини залишатися організованими й на зв’язку. У 2022 році Family Hub™ підтримуватиме Samsung TV Plus, надаючи доступ до безкоштовного телевізійного контенту й можливість синхронізації з іншими пристроями, такими як Samsung Smart TV та девайси Galaxy.

В окремих регіонах у Family Hub™ 2022 року з’явиться підтримка голосового асистента Alexa, тож споживачі просто з холодильника зможуть отримати доступ до різноманітних сервісів Amazon, зокрема Amazon Music та таких послуг, як замовлення фільтрів для води. Функцію View Inside було оновлено технологією внутрішньої камери, що   сканує та розпізнає інформацію на етикетках; це дає змогу переглядати вміст холодильника, стежити за термінами придатності продуктів тощо.

В Україні вихід нових моделей BESPOKE заплановано на першу половину 2022 року. Наразі можна придбати одну з доступних моделей BESPOKE: з нижньою морозильною камерою, однодверний холодильник або морозильну камеру. Подробиці можна знайти за посиланням:  https://www.samsung.com/ua/promotions/bespoke/.

BespokeJet™

Пилосос Bespoke Jet™ було вперше представлено на заході Bespoke Home 2021, його вихід на глобальний ринок очікується 2022 року. Цей бездротовий вертикальний пилосос привносить інноваційну концепцію Bespoke у вашу вітальню.

Bespoke Jet™ оснащено станцією очищення All-in-One Clean Station™, що позбавляє користувачів зайвих клопотів: відразу після прибирання достатньо лише під’єднати пилосос до станції, і він автоматично спорожнить пилозбірник та почне заряджатися.

Bespoke Jet™ також вражає сучасним і легким преміальним дизайном, розробленим для більш комфортного користування. Пристрій пропонує комплексне рішення для простішого й ефективнішого прибирання: розвиває потужність всмоктування до 210 Вт1 і використовує багатошарову систему фільтрації, щоб затримувати 99,999% дрібних пилових часток2.

Bespoke Jet™ доступний у таких кольорах, як синій, білий та зелений. Ці відтінки сприятимуть бездоганній інтеграції пилососа в будь-яку частину оселі, не порушуючи її загального декору.

Початок продажів Bespoke Jet в Україні планується на травень 2022 року.

Пральна й сушильна машини Bespoke

Пральну й сушильну машини Bespoke було розроблено, щоб застосувати концепцію Bespoke до продуктів для догляду за одягом. Крім того, їх було оснащено передовими розумними функціями, що роблять процес прання більш ефективним та інтуїтивно зрозумілим. Обидва пристрої мають витончений дизайн із пласкими передніми панелями й доступні в кількох кольорах, зокрема чорному й темно-синьому.

Функція Smart Dial, що працює на основі штучного інтелекту (АІ), аналізує звички й схеми користування, завдяки чому визначає пріоритетні налаштування, мінімізуючи зусилля споживачів і полегшуючи процес прання й сушіння. Розумна функція AI OptiWash™ оптимізує такі параметри, як час і кількість мийного засобу для кожного завантаження, усуваючи необхідність вгадувати чи додатково шукати цю інформацію. А MultiControl™ допомагає легко користуватися і пральною, і сушильною машинами з однієї панелі керування, коли пристрої розміщено один на одному.

Більше інформації про продуктову лінійку Bespoke – за посиланням.

1 Потужністьвсмоктування визначено на вході немоторизованої насадки відповідно до стандарту IEC62885-2 Cl. 5.8 у режимі Jet. На основі випробувань SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

2 На основі випробувань SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH відповідно до стандарту IEC 62885-2, CL.5.11. Результати можуть відрізнятися залежно від фактичних умов користування. Маються на увазі часточки пилу розміром 0,5 – 4,2 мкм.

:

Побутова технікаBESPOKEBespoke DryerBespoke French Door RefrigeratorBespoke HomeBespoke Jet™Bespoke RefrigeratorBespoke WasherCES 2022Family HubSamsung Bespoke
Last version finder