Samsung presenteert samen met Disney en Pixar een nieuwe campagnevideo voor de nieuwe AI Bespoke wasmachines en drogers

De was doen kan soms behoorlijk overweldigend zijn – het scheiden van kleuren en textielsoorten, het lezen en begrijpen van waslabels en de enorme keuze aan wasmiddelen en wasverzachters – het kan op mindere dagen voor flink wat frustratie zorgen. In de nieuwe campagnevideo, die op 28 mei werd uitgebracht, laat Samsung zien hoe mensen met de Bespoke AI wasmachines en drogers aan de emotionele achtbaan van de was kunnen ontsnappen met onder andere de functie AI EcoBubble™.[1] De video is geproduceerd in samenwerking met Disney en Pixar met personages uit de film ‘Inside Out 2’, die op 14 juni[2] in de bioscoop verschijnt.

“De samenwerking met Disney en Pixar was verfrissend omdat we het verhaal op nieuwe manieren konden vertellen,” zegt Jinny Jung, Vice President van Samsung. “We hopen dat we het leven van consumenten een klein beetje minder stressvol kunnen maken met de Bespoke AI wasmachines en drogers.”

De Bespoke AI wasmachines zijn uitgerust met de AI EcoBubble™-technologie. Deze technologie levert krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen[3], om kleding te beschermen. Daarnaast wast AI Wash grondig en efficiënt[4] door de optimale hoeveelheid water en wasmiddel te berekenen.[5] Tot slot vermindert de AI Energy Mode[6] het energieverbruik zowel tijdens het wassen als het drogen. Als gebruikers tijdens het wassen een programma selecteren dat in de AI Energy Mode[7] werkt, doen zij tot 3 wasbeurten in plaats van 1 voor hetzelfde verbruik.[8] Als tijdens het drogen de AI Energy Mode[9] wordt geactiveerd, zal de compressor op een lagere stand draaien waardoor de cyclus iets langer wordt. Zo besparen gebruikers tot 20% energie, wat overeenkomt met 1 op de 5 droogcycli.[10]

De campagnevideo is in aanloop naar de wereldwijde bioscooprelease op 14 juni te zien op Samsungs YouTube kanaal en extra content zal verschijnen op social media kanalen.

[1] De AI EcoBubble™-detectiemogelijkheden zijn alleen beschikbaar voor de AI Wash & Dry™-cyclus en de Bedding-cyclus en zijn gebaseerd op deep learning-modellen getraind met een vooraf gedefinieerde dataset en kunnen onnauwkeurige of onjuiste resultaten opleveren. Er kunnen van tijd tot tijd nieuwe datasets in onze leermodellen worden geïntroduceerd om de nauwkeurigheid te verbeteren.

[2] De releasedatum van ‘Inside Out 2’ kan per land verschillen.

[3]AI Ecobubble™ wordt alleen geactiveerd wanneer specifieke programma’s zijn geselecteerd, waaronder Katoen, Synthetisch en AI Wassen met ladingen van minder dan 2 kg.

[4] Gebaseerd op een AI-algoritme. Daadwerkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.​

[5] AI Wash heeft wasmiddel voor ongeveer 1 maand wassen uitgaande van gemiddeld 4 wasbeurten per week. Kan verschillen afhankelijk van waslading en instellingen.

[6] De modus kan worden ingeschakeld bij een geselecteerde watertemperatuur van 20 ~ 40°C voor het programma (met uitzondering van koude wasprogramma’s, zoals Super Eco Wash). Beschikbaar via de SmartThings App. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones. De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. Voor deze functie heb je een Samsung-account nodig.

[7] De modus kan worden ingeschakeld bij een geselecteerde watertemperatuur van 20 ~ 40°C voor het programma (met uitzondering van koude wasprogramma’s, zoals Super Eco Wash). Beschikbaar via de SmartThings App. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones. De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. Voor deze functie heb je een Samsung-account nodig.

[8] Gebaseerd op interne tests op het Samsung WW11BB944AGB-model onder normale gebruiksomstandigheden. Resultaten: Stroomverbruik zonder AI Energy Mode = 0,539 KWh. Stroomverbruik met AI Energy Mode = 0,145 KWh. Getest met een lading van 5 kg op het katoenprogramma. Dit komt overeen met 3.7 cycli die hetzelfde verbruiken als 1 cyclus zonder AI Energy Mode. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de feitelijke gebruiksomstandigheden.

[9] De modus kan worden ingeschakeld bij een geselecteerde watertemperatuur van 20 ~ 40°C voor het programma (met uitzondering van koude wasprogramma’s, zoals Super Eco Wash). Beschikbaar via de SmartThings App. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones. De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. Voor deze functie heb je een Samsung-account nodig.

[10] Gebaseerd op interne tests met het SuperSpeed-programma op de DV90BB9445GH en een lading van 5 kg. Resultaten: Stroomverbruik zonder AI Energy Mode =0,9520 KWh. Stroomverbruik met AI Energy Mode = 0,7195 kWh. Dit komt overeen met 1 op de 5 wascycli. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de feitelijke gebruiksomstandigheden.

Over ‘Inside Out 2’

‘Inside Out 2’ van Disney en Pixar pakt het verhaal weer op bij de jonge tiener Riley. Dit gebeurt op het moment dat het ‘hoofdkantoor’ wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets onverwachts: nieuwe emoties. Vreugde, Verdriet, Woede, Angst en Walging, die een strakke tent runnen, weten niet goed hoe ze zich moeten voelen als Onrust, Afgunst, Verveling en Schaamte tevoorschijn komen. De stemmen zijn ingesproken door Amy Poehler, Maya Hawke, Kensington Tallman, Liza Lapira, Tony Hale, Lewis Black, Phyllis Smith, Ayo Edebiri, Lilimar, Grace Lu, Sumayyah Nuriddin-Green, Adèle Exarchopoulos, Diane Lane, Kyle MacLachlan, Paul Walter Hauser en Yvette Nicole Brown. Daarnaast is ‘Inside Out 2’ geregisseerd door Kelsey Mann, geproduceerd door Mark Nielsen en de uitvoerende producenten zijn Pete Docter, Jonas Rivera en Dan Scanlon. Tot slot is het scenario van Meg LeFauve en Dave Holstein, het verhaal van Mann en LeFauve en de muziek van Andrea Datzman. De film verschijnt op 14 juni 2024 in de bioscoop.

:

HuishoudelijkBespoke AIDisneyVIDEO NEWS
Laatste versiezoeker