[Specs] Galaxy Tab S8, S8+ and S8 Ultra: geavanceerde hardware, eersteklas productiviteitsfuncties en de naadloze aansluiting op het Galaxy-ecosysteem komen samen in één krachtige powerhouse

Of je nu wilt werken, creëren, chatten, streamen of gewoon lekker ontspannen, de Galaxy Tab S8, S8+ en S8 Ultra zijn je nieuwe go-to-apparaten voor een altijd actieve, videogestuurde wereld.

De Galaxy Tab S8-serie is speciaal ontworpen voor het nieuwe tijdperk van connectiviteit en is de grootste, krachtigste en meest veelzijdige Galaxy-tablet tot nu toe, met de snelste 4nm-processor ooit in een Galaxy Tab-serie. Dit alles is verpakt in een lichtgewicht Armor Aluminum body. De Galaxy Tab S8-serie heeft ook de dunste bezel van de Tab S-serie ooit voor een meer meeslepende tabletervaring, en het 14,6-inch Super AMOLED-scherm van de Galaxy Tab S8 Ultra is het grootste in de serie tot nu toe. Bovendien biedt de eerste Tab S-serie in drie verschillende modellen ook een reeks opvallende kleuropties, zodat je een stijl-statement kunt maken met je apparaat.

Galaxy Tab S8, S8+ en S8 Ultra zijn echte multifunctionele productiviteits- en creativiteitskrachtpatsers, boordevol innovaties zoals dubbele, ultrabrede camera’s aan de voorkant voor betere video-ervaringen, Samsungs laagste latentie en meest levensechte S Pen tot nu toe, en naadloze integratie in het open Galaxy-ecosysteem van apparaten en partners.

Bekijk onderstaande infographic voor meer informatie over de geheel nieuwe Galaxy Tab S8, S8+ en S8 Ultra.

:

InfographicsMobilegalaxyGalaxy TabGalaxy Tab S8Galaxy Tab S8 UltraGalaxy UnpackedSamsung UnpackedTab S8Unpacked 2022
Laatste versiezoeker