Samsung Developer Conference 2024: een decennium aan open innovatie met AI in de spotlight

Deelnemers kunnen SDC24 persoonlijk of virtueel bijwonen 

Ontdek hoe Samsungs innovatieve software, diensten en platforms de toekomst van AI bepalen

 Samsung organiseert op 3 oktober de Samsung Developer Conference 2024 (SDC24) in het San Jose McEnery Convention Center in Californië.

De tiende editie van de SDC viert een decennium vol open innovatie en samenwerking met developers, partners en klanten. Dit jaar legt Samsung de focus op de nieuwste AI-innovaties.

Op 3 oktober om 19:00 uur CEST kunnen deelnemers de SDC24 keynote live streamen. Tijdens de presentatie ontdekken zij de nieuwste innovatiemogelijkheden die op elk platform toepasbaar zijn. Er wordt besproken hoe SmartThings, Galaxy AI, Knox en Tizen kunnen worden ingezet om de oplossingen van de toekomst te creëren en hoe developers met AI baanbrekende nieuwe apps en diensten kunnen ontwikkelen voor deze platforms.

JH Han, vice-voorzitter, CEO en hoofd van de Device eXperience (DX)-divisie bij Samsung, opent SDC24 met een keynote over Samsungs AI for All-visie, die zich richt op een gepersonaliseerde en veilige AI-ervaring voor onder andere mobiel, TV en huishoudelijke apparaten. Han zal ook spreken over Samsungs AI-ethiek, die de kern vormt van de ontwikkeling van Samsungs AI-technologie. Andere sprekers zijn onder meer:

  • Daehyun Kim, EVP, Head of Global AI Center, Samsung Research
  • Sally Hyesoon Jeong, EVP, Head of Framework R&D , Mobile eXperience Business
  • Moon-soo Kim, VP, Head of Application S/W R&D, Visual Display Business
  • Alex Y Lee, EVP, Head of Visual eXperience PM, Visual Display Business
  • Young Ah Lee, VP, Head of UX, Digital Appliances Business
  • Ho-bum Kwon, VP, Head of Platform, Samsung Research
  • Jaeyeon Jung, EVP, Head of SmartThings, Device Platform Center
  • Shin Baik, Head of Security Assurance, Device Platform Center, and more

Naast de keynote zijn er ook breakout-sessies waar deelnemers meer kunnen leren over Samsungs nieuwste platforms en diensten, zoals SmartThings, Samsung Health, Tizen en meer. Tijdens deze sessies kunnen deelnemers zich samen verdiepen in de nieuwste softwareontwikkelingen en leren hoe ze Samsungs AI-oplossingen op nieuwe manieren kunnen inzetten.

Daarnaast zijn er nog sessies op het Open Podium, waar experts hun inzichten delen en waar deelnemers de kans krijgen een speciale gastspreker te ontmoeten. Op Tech Square zijn demo’s van de nieuwste producten en diensten te zien. In het Code Lab kunnen developers spannende nieuwe tools en software development kits (SDK’s) vinden. Hier kunnen ze bovendien het Samsung Developers-educatieplatform uitproberen, waarmee ze hun skills verder kunnen ontwikkelen.

De keynote wordt live gestreamd via de Samsung YouTube- en Developer-sites.

Ga voor meer informatie over de Samsung Developer Conference 2024 naar http://developer.samsung.com/sdc, of zoek op X (@samsung_dev), Facebook (@samsungdev) en Instagram (@samsung_dev) op de hashtag #SDC24.

:

PersberichtenTechnologiesamsungSamsung Developer Conference 2024Samsung Developers ConferenceSDC24
Last version finder