Circle to Search nu ook beschikbaar op de Galaxy A- en de Galaxy Tab S9 FE-serie

 Samsung en Google ontwikkelden Circle to Search zodat de zoekervaring van Galaxy-gebruikers makkelijker en leuker wordt

Samsung bevestigt dat Circle to Search with Google vanaf eind augustus ook in België beschikbaar is op geselecteerde Galaxy A-toestellen[1]. Hierdoor kunnen nog meer gebruikers profiteren van Galaxy AI en de nieuwste mobiele technologie. Na de introductie van Circle to Search op de Galaxy A-serie komt de innovatieve zoekervaring bovendien beschikbaar op de Galaxy Tab S9 FE en de Tab S9 FE+, waarbij de grote displays en de Galaxy S Pen voor nieuwe mogelijkheden zorgen.

Circle to Search werd na de lancering op de Galaxy S24 al snel populair onder gebruikers. Sindsdien verscheen de zoekfunctie op meer Galaxy-apparaten, zoals de nieuwste Galaxy Z Flip6 en de Z Fold6, met extra mogelijkheden zoals het vertalen van volledige pagina’s, razendsnel specifieke producten vinden en het scannen van QR- en barcodes. Nu Circle to Search ook beschikbaar komt op de Galaxy A- en de Galaxy Tab S9 FE-serie, krijgen nog meer gebruikers toegang tot deze nieuwe manier van zoeken.

“Deze updates openen nieuwe mogelijkheden voor gebruikers van de Galaxy A- en de Galaxy Tab S9 FE-serie,” zegt Davy Moons, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung België. “We willen zoveel mogelijk mensen toegang geven tot de beste AI-technologie, zodat ze efficiënter kunnen werken en creatiever kunnen zijn.”

Over Circle to Search

Circle to Search, het resultaat van een nauwe samenwerking met Google, is een nieuwe manier van zoeken met een simpel gebaar, zonder dat gebruikers van app hoeven te wisselen. Wanneer Circle to Search is ingeschakeld, kunnen gebruikers eenvoudig een cirkel tekenen op het scherm om zo de tekst, afbeelding of video te selecteren die ze willen doorzoeken.[2] De AI-gestuurde resultaten zorgen voor uitgebreide informatie en context, waardoor zoeken niet alleen makkelijker, maar ook leuker wordt.

Ga voor meer informatie over de Galaxy A-serie en de Galaxy Tab S9 FE-serie naar: https://www.samsung.com/be/galaxy-ai/

[1] Wordt eind augustus uitgerold voor de volgende modellen: Galaxy A55, A54, A35 en A34. De beschikbaarheid van Circle to Search-updates kan variëren per apparaatmodel en markt.

[2] Resultaten kunnen variëren afhankelijk van visuele overeenkomsten. Vereist een internetverbinding. Gebruikers dienen Android mogelijk te updaten naar de nieuwste versie. Productfunctionaliteit kan afhankelijk zijn van uw app- en apparaatinstellingen. Sommige functies zijn mogelijk niet compatibel met bepaalde apps. Beschikbaarheid van de dienst varieert per land en taal. De nauwkeurigheid van de resultaten kan niet worden gegarandeerd.

:

MobilePersberichtenCircle to SearchGalaxy A SeriesGalaxy IAGalaxy Tab S9 FEGoogle
Last version finder