Samsung en K-Pop iconen TOMORROW X TOGETHER brengen samen het Galaxy Brand Anthem uit: ‘Open Always Wins’

K-Pop iconen schreven mee aan de teksten met de inspirerende boodschap: wie uitdagingen met een open geest omarmt, is een winnaar

 

Samsung brengt in samenwerking met K-Pop iconen TOMORROW X TOGETHER (TXT) de nieuwe single ‘Open Always Wins’ uit. Het Galaxy brand anthem, dat vorige week voor het eerst werd onthuld tijdens Galaxy Unpacked, gaat over het najagen van doelen met een open geest. Dit weerspiegelt openheid, Galaxy’s eigen kernwaarde.

 

‘Open Always Wins’ is een alternatief rocknummer met een energieke gitaarriff en de krachtige vocalen van TXT. Bandleden SOOBIN, YEONJUN, TAEHYUN en HUENINGKAI schreven mee aan de teksten, geïnspireerd door hun eigen gevoelens en ideeën over openheid.

 

 

“We zijn trots dat we samen met Galaxy Ambassadors TOMORROW X TOGETHER een brand anthem mochten creëren dat de spirit van openheid op authentieke wijze uitdraagt,” zegt Jamie Park, VP en hoofd van de Experience Marketing Group, Mobile eXperience Business bij Samsung. “We hopen dat het mensen zal inspireren om openheid in hun eigen leven te omarmen.”

 

Het nummer komt tot leven in een nieuwe videoclip. Hierin is te zien hoe TXT zich voorbereidt op een optreden, afgewisseld met beelden van Team Samsung Galaxy-atleten, die diverse sportieve uitdagingen aangaan.

 

 

De nieuwe single is uitgebracht op 17 juli om 18:00 uur (CEST) op muziekplatforms als YouTube Music, Spotify, Melon, Genie, Bugs, Flo en Vibe. De videoclip zal te zien zijn op het officiële YouTube-kanaal van Samsung.

 

Tegelijk met de release van de videoclip gaat de ‘Open Always Wins’ dance challenge van start, waarbij fans van over de hele wereld hun favoriete atleten aan kunnen moedigen.

 

“Het is fantastisch dat we samen met Samsung aan dit mooie project mochten werken. De single draagt een oprechte, positieve boodschap uit, die iedereen aanspoort uitdagingen aan te gaan en niet ontmoedigd te raken door mislukkingen,” aldus TOMORROW X TOGETHER. “Wij geloven dat zij die obstakels overwinnen en vooruitgang boeken, de echte kampioenen zijn.”

 

 

Over TOMORROW X TOGETHER

TOMORROW X TOGETHER bestaat uit SOOBIN, YEONJUN, BEOMGYU, TAEHYUN en HUENINGKAI. De bandleden veroverden hun plek als Gen Z-iconen door de gemeenschappelijke ervaringen en emoties van de huidige generatie weer te geven. Hun vierde minialbum ‘Minisode 2: Thursday’s Child’ (mei 2022) debuteerde op nummer 4 in de Billboard 200 en stond 14 weken in de hitlijsten. Het vijfde minialbum ‘The Name Chapter: TEMPTATION’ (januari 2023) debuteerde bovenaan de hitlijsten. In juli 2022 werd TXT de eerste K-popgroep die optrad in LOLLAPALOOZA in Chicago, om een jaar later, in augustus 2023, terug te keren als de eerste K-pop-headliner op het festival. TOMORROW X TOGETHER werd genomineerd voor prestigieuze prijzen, zoals de American Music Awards en People’s Choice Awards, en won tijdens de MTV EMA’s van 2022 (Best Asia Act) en de MTV VMA’s van 2023 (PUSH Performance of the Year). De band bracht op 1 april 2024 hun langverwachte zesde minialbum ‘Minisode 3: TOMORROW’ uit, dat op nummer 3 in de Billboard 200 terechtkwam, waarmee zij hun positie als de tweede K-popartiest ooit met 10 albums op de hitlijst verder versterkten.

:

MobilePersberichtenGalaxy Unpacked 2024Galaxy Z Flip6Open always winsParis 2024TOMORROW X TOGETHER
Last version finder