Samsungs nieuwste Galaxy toestellen vanaf vandaag in de winkel

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Watch Ultra, Watch7 en Buds3-serie maken Galaxy AI nog krachtiger

 

Vanaf vandaag zijn de Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7 en de Galaxy Buds3-serie wereldwijd te koop in de winkels, ook in België.

Consumenten waren erg enthousiast nadat wij de nieuwste Galaxy-innovaties lieten zien in Parijs,” zegt Davy Moons, Marketing Manager Mobile eXperience bij Samsung België. “Door Galaxy AI te integreren in onze veelzijdige foldables en het uit te breiden naar ons verdere ecosysteem, maken we de mogelijkheden van AI toegankelijk voor miljoenen mensen wereldwijd.

Galaxy Z Fold6 en Flip6: nieuwe AI-mogelijkheden

De nieuwe Galaxy Z Fold6 en Flip6 verleggen de grenzen van Galaxy AI[1] op het gebied van communicatie, productiviteit en creativiteit. Zo kunnen gebruikers eenvoudig gesprekken in een andere taal voeren met Interpreter[2], waarbij zij optimaal profiteren van het unieke ontwerp met twee schermen. Met Suggested replies[3] worden op maat gemaakte reacties op berichten voorgesteld, zonder dat de gebruiker het apparaat zelfs maar hoeft te openen. Composer[4] genereert e-mails en social media-berichten op basis van slechts een paar trefwoorden en Note Assist[5] biedt een nieuwe PDF-overlay-vertaalfunctie en transcriptie van audiobestanden. Vervolgens geeft Photo Assist[6] gebruikers de beschikking over verschillende creatieve, AI-gestuurde bewerkingstools waarmee zij moeiteloos professionele content kunnen creëren. Tenslotte zorgt FlexCam, dat nu wordt ondersteund door Auto Zoom[7], automatisch en handsfree voor de perfect gekaderde selfie.

De Galaxy Z Fold6 en Flip6 zijn de dunste, lichtste en sterkste toestellen in de Z-serie ooit. Zo is het hoofdscherm uitgerust met verbeterde lagen, voor extra stevigheid en een zichtbaar betere vouw. Ook heeft het cover display van de Galaxy Z Fold6 een nieuwe schermverhouding en ligt daardoor natuurlijker in de hand. Bovendien is de Galaxy Z Flip6 uitgerust met een eersteklas camera, een langere accuduur en heeft het toestel voor het eerst een vapor chamber voor maximale prestaties onderweg.

Het verbeterde Galaxy-ecosysteem met Galaxy AI

Met de nieuwste uitbreidingen van het Galaxy Watch-assortiment wil Samsung de digitale gezondheid en het dagelijkse welzijn van gebruikers verbeteren met Galaxy AI. Als gevolg kunnen met de Galaxy Watch Ultra en de Galaxy Watch7 nu voor het eerst geavanceerde glycatie-eindproducten (AGE’s)[8] worden bijgehouden voor een beter inzicht in de metabolische gezondheid. Het Dual-frequency GPS-systeem[9] volgt de locatie van de gebruiker nauwkeuriger dan ooit, voor trainingen in elke omgeving – van drukke steden tot stoffige paden.

De Galaxy Buds3-serie heeft een modern en praktisch blade-design, met een Canal Type-ontwerp voor de Galaxy Buds3 Pro en een Open Type-ontwerp voor de Buds3. Ultra High Quality[10] Audio zorgt voor ongekend geluid en Super-Wideband Call[11] geeft telefoongesprekken helder weer, zelfs in luidruchtige omgevingen.

Beschikbaarheid

Het aantal pre-orders in België van de zesde generatie Galaxy Z overtrof die van de vorige reeks. 35% van de consument kiest voor de Galaxy Z Fold6 en 65% voor Galaxy Z Flip6. Voor de nieuwe reeks aan Galaxy Watches kiest 42.3% voor de Galaxy Watch Ultra en 57.7% voor de Galaxy Watch7.

Ook de nieuwe Galaxy Buds3-serie ziet een stijging in pre-orders van 51% vergeleken met vorige lanceringen. Hierbij kiest 84.5% van de consumenten voor de Galaxy Buds3 Pro en 15.5% voor de Galaxy Buds3.

De Galaxy Z Fold6 is verkrijgbaar in de kleuren Silver Shadow, Pink en Navy. De Galaxy Z Flip6 is naast de kleuren Yellow, Blue en Mint ook verkrijgbaar in de kleur Silver Shadow. Wat opmerkelijk is bij de Galaxy Z Flip6 is dat meer dan 50% van de consumenten kiest voor een kleur (Blue, Mint of Yellow). Vrij uniek in België, want meestal kiest meer dan de helft van de kopers voor een meer traditionele tinten als zwart en grijs.

De Galaxy Watch Ultra is beschikbaar in een formaat van 47mm in Titanium Gray, Titanium White en Titanium Silver. De Galaxy Watch7 is verkrijgbaar in een formaat van 40mm, in de kleuren Green en Cream en in een formaat van 44mm in de kleuren Green en Silver. Vanuit de pre-orders koos maar liefst 58% voor Titanium Grey met het opvallende oranje horlogebandje , 35% voor Titanium Silver en 7% voor Titanium White.

De Galaxy Buds3-serie is verkrijgbaar in twee kleuren: Silver en White.

De Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7 en de Galaxy Buds3-serie zijn vanaf 24 juli 2024 wereldwijd verkrijgbaar[12].

Ga voor meer informatie naar: Samsung Newsroom, Samsungmobilepress.com of Samsung.com.

[1] Voor Samsung AI-functies, is mogelijk een aanmelding bij een Samsung-account vereist. Samsung doet geen beloftes, en geeft geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de output die door AI wordt geleverd. De beschikbaarheid van Galaxy AI-functies kan verschillen per regio/land, de OS/One UI-versie, het apparaatmodel en de provider. De beschikbaarheid van sommige functies kan per apparaatmodel verschillen. Galaxy AI is mogelijk beperkt voor minderjarigen in bepaalde regio’s met leeftijdsbeperkingen voor AI-gebruik. Galaxy AI-functies worden tot eind 2025 gratis aangeboden op ondersteunde Samsung Galaxy-apparaten. Er kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn op AI-functies die door derden worden geleverd.

[2] Voor Interpreter is aanmelding bij een Samsung-account vereist. Voor bepaalde talen dient de gebruiker mogelijk een taalpakket te downloaden. De beschikbaarheid van de dienst kan per taal verschillen. De nauwkeurigheid van de resultaten kan niet worden gegarandeerd. Beschikbaarheid en ondersteunde functies kunnen per land, regio of provider verschillen. De beschikbaarheid van ondersteunde talen kan variëren.

[3] Suggested Replies voor Chat Assist vereist een netwerkverbinding om berichten te ontvangen. De functie kan antwoorden suggereren met of zonder netwerkverbinding, zodra de berichten door het apparaat zijn ontvangen. Aanmelding bij een Samsung-account is vereist. Alleen ondersteund vanaf de FlexWindow van de Galaxy Z Flip6. Beschikbaarheid van de dienst kan variëren per taal en app. De nauwkeurigheid van de resultaten kan niet worden gegarandeerd.

[4] Composer vereist een netwerkverbinding en aanmelding bij een Samsung-account. De beschikbaarheid van de dienst kan per taal verschillen. De nauwkeurigheid van de resultaten kan niet worden gegarandeerd.

[5] Bepaalde functies voor Note Assist vereisen een netwerkverbinding en aanmelding bij een Samsung-account. De beschikbaarheid van de dienst kan per taal verschillen. De spraakopnamefunctie in de Samsung Notes-app wordt in sommige landen mogelijk niet ondersteund. De samenvattingsfunctie wordt actief wanneer aan een bepaald aantal tekens is voldaan en dit onder de tekenlimiet ligt. Audiobestanden mogen niet meer dan drie uur duren om te kunnen worden verwerkt. De nauwkeurigheid van de resultaten kan niet worden gegarandeerd. Overlay-vertaling wordt niet ondersteund voor PDF-bestanden die zijn beveiligd met een wachtwoord.

[6] Photo Assist-functies vereisen een netwerkverbinding en aanmelding bij een Samsung-account. Bewerken met Generative Edit resulteert in een foto waarvan het formaat is gewijzigd tot 12MP. Bij het opslaan wordt een zichtbaar watermerk over de beelduitvoer gelegd om aan te geven dat de afbeelding door AI is gegenereerd. De nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de gegenereerde uitvoer kunnen niet worden gegarandeerd.

[7] Auto Zoom is beperkt bij weinig licht. Auto Zoom wordt uitgeschakeld als de zoom handmatig wordt aangepast of als er wordt geschakeld tussen de camera aan de voorkant en de achterkant.

[8] AGEs Index-monitoring is alleen beschikbaar op de Galaxy Watch7 en de Galaxy Watch Ultra. De Galaxy Watch maakt gebruik van lichtsensoren die binnen de limieten werken die zijn vastgelegd in de IEC62471-veiligheidsvoorschriften. Mensen met een lichtgevoelige huid kunnen echter bijwerkingen op licht krijgen, zoals huidverkleuring of huiduitslag. Vermijd het gebruik van deze functie als u symptomen van lichtgevoeligheid ervaart. AGEs Index-monitoring is alleen bedoeld voor fitness en wellness, niet voor de diagnose en behandeling van welke medische aandoening dan ook. Als u zich zorgen maakt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts voor advies.

[9] GPS-nauwkeurigheid kan variëren afhankelijk van de netwerkomgeving en andere factoren. Voor GPS is een internetverbinding vereist. Kan worden gebruikt op LTE-modellen zonder gekoppelde smartphone. Niet-LTE-modellen vereisen een Bluetooth-verbinding met de gekoppelde smartphone.

[10] Audio van ultrahoge kwaliteit tot 24bit/96kHz is beschikbaar op de Galaxy S24-serie, S23-serie, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 en Tab S9-serie met One UI 6.1.1 of hoger. Ultrahoge kwaliteit audio is momenteel alleen beschikbaar op bepaalde Samsung Galaxy-apparaten. Mogelijk worden in de toekomst nog meer apparaten ondersteund.

[11] Met de Super-Wideband-belfunctie kunnen de Buds spraak tot 16kHz zenden, terwijl eerdere BT-oordopjes beperkt waren tot 8kHz.

[12] De beschikbaarheid kan verschillen per land en provider.

:

MobilePersberichtenGalaxy UnpackedGalaxy Unpacked 2024Galaxy Watch UltraGalaxy Watch7Galaxy Z Flip6Galaxy Z Fold6
Last version finder