[Infographic] Klimaatverandering aanpakken met innovatieve technologie: Samsung’s nieuwe milieu- en duurzaamheidsstrategie

Ter ondersteuning van de wereldwijde inspanningen om de klimaatverandering te bestrijden, heeft Samsung zijn ‘Environmental Sustainability Strategy’ aangekondigd. Hierin beschrijft Samsung zijn plannen om de ecologische voetafdruk te verminderen, met het uiteindelijke doel om tegen 2050 netto nul directe en indirecte emissies te bereiken. Het bedrijf zal innovatieve technologieën gebruiken om duurzaamheid door te voeren in het gehele productieproces, de productlevenscyclus en meer.

Vanaf dit jaar zal Samsung zijn streven naar een duurzame toekomst versnellen. Daarnaast gaat Samsung de circulatie van hulpbronnen maximaliseren en technologieën ontwikkelen om vervuiling en emissies te verminderen.

Bekijk de onderstaande infographic voor meer informatie over de inspanningen van Samsung om een ​​duurzame planeet voor toekomstige generaties te creëren.

:

InfographicsMVOCarbon Capture Research InstituteCarbon Reduction Verification CommitteeEnvironmental SustainabilityRE100SustainabilitySustainability Committee
Last version finder